Barn och mode

Om du har barn och är intresserad av mode för barn ska du kolla in Kidsbrandstore som har ett enormt utbud av snygga och funktionella plagg som följer det senaste trenderna. I år syns det många plagg inom barnmode som har en design och detaljer som utstrålar liv och karaktär. Grundfärgerna får ta stor plats genom olika grafiska element samt genom positiva och stärkande budskap. Mycket av inspirationen till årets plagg hämtas från havet och det växande engagemanget som finns kring att ta hand om havet och alla varelser som lever där. Återvunna material är därför en viktig nyckel och det är framförallt plast det handlar om. Virvlande vatten tolkas på olika sätt genom bland annat batikmönster som förvisso synts mycket tidigare säsonger men nu finns det batikmönster med nya spännande färgkombinationer.

 

Jordiga pasteller och marina ränder

 

Den klassiska marina randen syns också mycket under sommarsäsongen. Det finns också kopplingar till havet genom andra materialval. Det syns tydligt att många plagg har inspirerats av badutflykter då det finns ett flertal plagg i exempelvis frotté. Jordiga pasteller är något som det syns mycket av under sommarsäsongen tillsammans med uttrycksfulla mönster. När det är festligare tillfällen kan det vara kul att låta barnet bära kläder som sprider glädje. Att matcha sådana plagg med olika accessoarer är perfekt. Upplyftande plagg med färger och mönster som gör både barn och vuxna lyckliga fungerar alltid.

 

Välj kvalitetskläder

När du ska köpa plagg till ditt barn är det en bra grej att köpa en storlek större för att plagget ska kunna hänga med så länge som möjligt. Det är också värt att lägga några extra kronor på plagg av bra kvalité. Exempelvis kan en bra ulltröja säljas eller ges till eventuella syskon när det blivit för litet. Hållbara material är i ropet och om du vill värna lite extra om miljön är det bra att välja sådana plagg. Att välja bra och slitstarka plagg är alltid bra. Det bästa av två världar är om kläderna har en bra funktion men som också är stilsäkra.