Ett personligt hem med klassiska möbler

Att inreda ditt hem i din egen personliga stil är ofta ett härligt och inspirerande jobb. Men bara för att det ska bli personligt behöver du inte köpa dyra designermöbler som, trots att de är väldigt vackra, mer eller mindre kan ruinera dig. Det finns betydligt enklare sätt att få ett unikt hem.

 

Nya överdrag förvandlar IKEA-soffan

Vill du förnya ditt hem och skapa en stil som är mer ”du” och som får dig att må riktigt bra? De flesta av oss har olika möbler från IKEA, men trots att de verkligen fyller sin funktion så är det svårt att kalla dem unika. Med hjälp av Bemz kan du förvandla dina IKEA-soffor till att passa in i ditt nya personliga uttryck och ge dem en helt ny känsla. Med ett spännande urval av tyger skräddarsyr de nya överdrag till din soffa, och du kan även byta ut soffbenen för att skapa den nya looken. Utöver att det här är ett perfekt sätt för dig att både spara pengar och få en ny stil i ditt hem, stöttar det samtidigt miljön och klimatet då du återanvänder dina möbler istället för att köpa nya. En vinnande situation för alla.

Skapa din personliga stil

När du har fått din soffa fixad och den ser både ny, fräsch och stilren ut kan du fortsätta att bygga din personliga stil och förvandla resten av ditt hem. I och med att soffan är en stor möbel präglar dess utseende resten av inredningen, och när soffan fått ett lyft påverkar det automatiskt även resten av hemmet. Det blir lättare att inreda resten med utgångspunkt från soffan, och med detaljer, dekorationer, tavlor och gardiner i nya tappningar får du lätt ihop ditt hem till en enhet. Fräscha, gröna växter blir kronan på verket som både ger rummen liv men som också kan både rena och återfukta luften inomhus, vilket kommer få dig att må ännu bättre. När du är klar kommer ditt hem verkligen att kännas som din borg, och förhoppningsvis kunna ge dig mer av både avkoppling och inspiration än vad det gjorde tidigare.