Jeans är ett nyckelplagg

Jeans är det ultimata plagget som passar till alla möjliga tillfällen. När klädpaniken är ett faktum är jeansen ett go to-plagg. Det finns mängder med olika sorters jeans i olika tvättar och modeller. Det gäller bara att hitta dina favoriter som sitter som ett smäck på just dig.

 

Vit skjorta är alltid snyggt

 

Det finns mängder med sätt som du kan styla dina jeans på. Ett enkelt stylingtips är att matcha dina jeans med en snygg krispigt vit skjorta. Investera i en vit skjorta av bra kvalité och en tidlös modell som du tycker om. Då har du alltid något att ha på dig. På sommarhalvåret är det riktigt snyggt att matcha den vita skjortan med ett par ljusa jeans. Det är ett säkert kort som praktiskt taget inte kan bli fel. Matcha gärna med några snygga accessoarer och smycken för att lyfta outfiten ytterligare.

Bär beigea plagg

Ett annat tips är att styla dina jeans med plagg och accessoarer som alla har liknande nyanser. Om du har ett par lösare jeans med en snygg slitning och ljusare tvätt kan du med fördel matcha dem med beigt. Du kan bära en blus i beigt under sommaren eller en storstickad tröja när det blir kyligare ute. Ett tips är att bära beigt på skorna och väskan. Det gör att din look upplevs som väldigt genomtänkt och stilig.

Monokrom stil

Ett par ljusa jeans kan du även med fördel matcha med ett par snygga vita sneakers. Det är riktigt stilsäkert på sommaren men även något som du kan glida runt i oavsett årstid eller vilka trender som råder. Att klä dig monokromt är ett annat stylingtips. För att du ska lyckas med den looken ska du försöka hålla dig till en färg och sedan variera nyanserna i olika delar av din outfit. Det blir bäst om du försöker hålla en mjuk balans mellan de olika nyanserna. Du kan även använda olika material för att skapa en mer dynamisk och stilfull outfit.

Våga pröva nya saker

Jeans är ett fantastiskt tacksamt plagg att mixa med andra plagg som är mönstrade. Det är verkligen svårt att misslyckas när det kommer till styling och jeans. Försök att vara kreativ och låt fantasin flöda. Exempelvis kan du mixa olika mönster med varandra. Det är dock bra att hålla dig till två mönstertyper. Håll dig även till plagg i liknande nyanser för att ha en bra balans.