Klä dig rätt på semestern

Bara för att du ska iväg på semester betyder inte det att du bara ska gå runt i en massa urtvättade t-shirts och gamla shorts. Du kan absolut klä dig snyggt och ledigt även när det är dags för semester. Du kan även anpassa din klädstil efter vart du är någonstans. Om du ska på solsemester i Medelhavet har du säkerligen inte samma kläder som om du ska ut med båten i skärgården här på hemmaplan.

Seglarmodet är alltid poppis

Om du är hemma i Sverige och särskilt om du är vid havet är det aldrig fel att satsa på det så kallade seglarmodet. Du behöver inte äga någon båt för att anamma stilen. Saknar du denna typen av plagg i garderoben kan du spana in en sail racing rea för att fynda. Detta stilrena och moderiktiga märke har fångat stilen perfekt med sina västar, shorts och tröjor. Deras kollektion innehåller mycket färg för dig som vill sticka ut och få den riktiga sommarkänslan. Du behöver givetvis inte gå och skaffa dig en helt ny garderob bara för att det är semester men ett par plagg kan vara roligt att införskaffa.

Om du åker på semester utomlands

Din klädstil på utlandsresan baseras kanske på vart du ska åka. Om du åker till ett land där temperaturen ständigt ligger runt 30 grader behövs inte så mycket kläder. Glöm inte att ta med ett par stilrena badshorts som gör succé på stranden. Under de senaste åren har det varit populärt med den lite längre modellen som surfare använder. Satsa gärna på ett par färgstarka med tryck om du vill vara moderiktig. Tänk även på att ta med dig lite finare klädsel så du kan klä upp dig lite när det är dags att gå på restaurang. En skjorta och par jeans eller byxor brukar räcka på de flesta ställen. Glöm inte heller ett par passande skor till kvällen.