Klä dig rätt på sommarens alla fester

Sommaren 2021 lär förhoppningsvis bli tiden då vi kan leva lite mer normalt igen och umgås med nära och kära. Kanske har du redan några inbjudningar som ligger och väntar? Det kan vara till studenten, bröllop eller födelsedagar. Så hur ska du klä dig för att vara rätt på sommarens alla festligheter? Vi ger dig de bästa tipsen.

En vacker sommarklänning är aldrig fel

Ett säkert kort som alltid fungerar är att klä sig i en riktigt härlig sommarklänning. Vill du ha inspiration på en massa snygga och moderiktiga klänningar ska du spana in sortimentet hos NA-KD. De har en uppsjö av klänningar med varierande mönster och längder. Oavsett vad du har för stil kommer du garanterat att hitta en modell som passar perfekt. Eftersom det är sommar kan du passa på att välja ett blommigt mönster eller en färgglad klänning. Det sprider glädje och känns helt rätt för ändamålet. Om du handlar på deras hemsida kan du sortera utbudet så du endast ser festklänningar.

Välj shorts eller en byxdress

Det är inte alla som känner sig bekväma i klänning och för dig som inte gör det finns det andra alternativ som passar till fest. Du kan till exempel välja att bära shorts tillsammans med en lite festligare topp. Se till att välja en längd på shortsen som du känner dig bekväm med. Ett annat alternativ är att välja en cool byxdress antingen med långbyxor eller kortbyxor. Det ser väldigt välklätt ut och är lite mer täckande än att bära klänning. Det finns många fina alternativ i butikerna som inte kostar alltför mycket. Även en simpel byxdress kan kännas festlig ut om du väljer att styla den med högklackat och rätt accessoarer.

Vad ska jag ha på axlarna?

En svensk sommar kan leverera allt från 30 graders värme till 12 grader och spöregn. Därför är det en god idé att komma väl förberedd till festen och ta med sig något varmt att slänga över axlarna. En snygg kavaj är ett plagg som passar till det mesta och skapar en festlig stämning, även för kvinnor. Du kan välja en klassisk svart eller köra på en lite mer utstickande färg för den rätta sommarkänslan. Om du vill ha en lite mer romantisk look kan du istället välja en cardigan eller tunnare kofta. Den är också lätt att slänga av sig om du skulle bli för varm när det är växlande väder. Det finns flera modeller som känns väldigt festliga och inte så tråkiga.