Kroppspositivitet och mode

Att uppskatta kroppen och dess naturliga former är något som har fått allt större plats i modevärlden den senaste tiden. För att du ska kunna sluta fred med din kropp är det bra att må bra i dig själv. Genom att äta bra mat kan du må bättre och i förlängningen tycka bättre om dig själv och din kropp. Du kan hos Råvarubutiken hitta massvis med bra saker som boostar kroppen. Du kan hitta allt från spirulina till kroppsvård hos Råvarubutiken. När du äter bra mat kommer du att få positiva effekter på kroppen.

Inspireras av modetrender

När du ska hitta bra kläder att bära ska du hitta plagg som du faktiskt gillar och som är i enlighet med din stil. Sedan ska du välja kläder som sitter bra på din kropp. Olika snitt och typer av plagg kan hjälpa men också stjälpa beroende på din kroppsform. Så om du vill lyfta din kropp och framhäva någon specifik kroppsdel ska du verkligen anpassa kläderna efter din kropp. När du ska hitta nya kläder kan du ta inspiration från rådande modetrender. Men tänk på att anpassa trenderna efter dig. Du kan plocka godbitarna och lämna det som inte passar dig.

Slut fred med kroppen

Synen på kroppar i största allmänhet har i stort varit väldigt negativ. Samhället har skapat ett ideal som är väldigt svårt att leva upp till. Alla är olika och att försöka eftersträva ett visst ideal är dömt att misslyckas eftersom ingen kropp är den andra lik. Det är omöjligt att alla ska se likadana ut till utseendet. Dessutom spelar genetik en stor roll i hur du ser ut. Att eftersträva en perfekt kropp behövs inte eftersom du redan har en sådan kropp. Spelplanen i modevärlden håller på att ändras och det är idag vanligt med exempelvis skyltdockor i som har olika former.