Modetrender från 90-talet

Var du ung på 90-talet? Då minns du säkert när våffeljärnet togs fram när det var dags för fest eller var du kanske den som körde på mängder med geléglitter? Modet på 90-talet var onekligen sagt mycket speciellt, men trots det kan man ändå se glimtar av det förgångna i nutidens modetrender. Här nedan kommer du att få dig en riktig nostalgitrip när vi beger oss tillbaka till några av de hetaste och mest moderiktiga trenderna som rådde.

Klistermärkesörhängen – Tack vare dessa slapp vi helt enkelt ta hål i våra egna öron. Det var bara att välja ut en snygg modell från kartan och hoppas att de satt på hela dagen. Hade man tur höll de sig någon timme eller två.

Adidasbyxor – Adidasbyxor var hetare än någonsin och de fick mer än gärna vara fulla med knappar på sidorna. Modig var den som vågade ha en eller flera knappar öppna ner till på byxorna.

Chokers – Chokershalsbanden var som hetast under 90-talet, men kom tillbaka och gjorde succé för bara några år sedan. Detta är ett tydligt bevis på att vi fortfarande hämtar inspiration från tiden då bruna läppstift regerade.