Så ska du klä dig 2021

Nya modetrender står för dörren och det är dags att börja se över garderoben, speciellt med tanke på våren som snart är inom räckhåll. Att uppdatera garderoben är alltid uppfriskande och roligt. Att handla hos butiker som verkligen har ett bra sortiment och som erbjuder både personlig service och stylingtips är guld värt. Hos Thernlunds får du allt detta och lite till. Många av de kända varumärkena hittar du hos Thernlunds som erbjuder ett handplockat sortiment av kläder, accessoarer och smycken som passar både till vardag och fest. Här hittar du plagg som passar perfekt 2021.

 

Årets trendfärger

När du ska shoppa ska du kika efter plagg i årets trendiga färger. Två av vårens hetaste färger är knallgult och orange. Välj accessoarer, klänningar och ytterplagg i gult och orange. Att satsa på bubbelgumsrosa är också helt rätt. Allt från jackor till klänningar passar med den färgen. Du kan också piffa upp stilen med antingen mintgrönt eller ljusblått. Vitt är en av nyckelfärgerna detta år. Du kan ha vitt på hela kroppen och i sommar är en vit klänning något du måste ha. Vill du verkligen att det ska spraka omkring dig ska du klä dig i metallic.

Nyckelplagg 2021

2021 är året då färgkombinationer av olika slag dominerar tillsammans med vida byxor med antingen hög eller låg midja. Något som följer med från föregående år är bh-toppen. Förutom färgerna finns det några nyckelplagg som verkligen definierar modeåret 2021. Gemensamt för många av plaggen är att visa mer hud. Plagg med bar rygg och helst en klänning är ett måste. Cut outs i olika former på plagg är något som spås växa sig större ju längre in på året vi kommer. Magtröjan och bh-toppen är ett måste och det passar perfekt att ha ett sådant plagg under den avslappnande kostymen. Men det bästa vardagsplagget i år är ändå jeans i lös modell. De går såklart också utmärkt att bära på fest; välj då en överdel som är mer uppklädd. Komplettera dina plagg med accessoarer och smycken för att få en snygg och balanserad helhet. Det går verkligen att förändra och förstärka ett utseende med hjälp av olika accessoarer.