Ta hjälp av en fastighetsförvaltning och få tid med kläddesign

Är man själv mycket delaktig i planeringen och styrelsen i en bostadsrättsförening, tar det ibland en del tid från annat i vardagen. Om man som bostadsrättsförening vill få mer tid till annat och avlastning, kan en fastighetsförvaltning från Nabo vara en perfekt lösning! Ägnar man sig till exempel åt att designa kläder och modeskapande på fritiden, kan man genom Nabo få mer tid till detta tack vare smarta tjänster som underlättar för hela föreningen och styrelsen.

 

En fastighetsförvaltning ger utrymme till annat

Äger man en bostadsrätt är man också delaktig inom en bostadsrättsförening då man alla tillsammans äger fastigheten. Är man dessutom mycket aktiv och delaktig i styrelsen för en bostadsrättsförening, innebär det att man måste ge en del av den egna fritiden. Det kan blir mycket ansvar som måste fördelas i en styrelse till en bostadsrättsförening. Med en fastighetsförvaltning kan man få oumbärlig hjälp och avlastning med många unika tjänster. Professionella och heltäckande tjänster inom fastighetsförvaltning, betyder heltäckande underhåll och planering av fastigheten, fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, samt tillgång till juridiska tjänster. Om man då som styrelsemedlem ägnar sig åt modeskapande på fritiden, kan man tack vare denna avlastning få mer tid till spännande och egen kläddesign.

Mer fritid till mode med fastighetsförvaltning

Med en fastighetsförvaltning som Nabo, får man avlastning med det mesta som rör fastigheten. Nabo kan erbjuda digitala och smidiga tjänster som digital brevlåda, en kundportal med bland annat digitala dokumenthanteringar, attester online samt realtidsrapporter. Även hyror och annat viktigt kan smidigt hanteras av professionella och välbehövliga Nabo. Det kan därför vara lättare att fortfarande vara en viktig nyckelperson i en styrelse till en bostadsrättsförening och samtidigt hinna en egen klädlinje eller andra intressen. När man skapar en egen klädlinje i det moderna samhälle vi lever i idag, finns det många smarta vägar att gå. Idag ger modeskapande genom internet och nätbutik en större möjlighet till snabbare synlighet, popularitet och en kraftfullare marknadsföring.

Med en allt mer påverkad miljö och aktuella klimatfrågor, är det viktigt att vara medveten om den egna tillverkningen inom mode och vad man gör för klimatet. Då kan man gå en utbildning inom cirkulär design, vilket innebär smarta lösningar och kunskap kring material, tillverkningsprocesser och mycket mer. Ska man få mer tid att gå en sådan utbildning, är det en stor fördel om man anlitar en fastighetsförvaltning till den bostadsrättsförening man är aktiv i. En fastighetsförvaltning som tar hand om hela fastigheten och dess dokumentation, innebär en samlad expertis som ger utrymme för annat.