Köp chinsstång för snygg överkropp

Det finns många anledningar att träna: för att må bra, minska risken för skador och för att dina kläder ska sitta riktigt snyggt. Skaffa chinsstång att sätta upp i hemmet, så tränar du enkelt rygg och armar hemma i bostaden.

 

Köp chinsstång

Visst är det bra att träna på gym, men de flesta av oss har inte nog med tid. Eller så gillar du inte att gå till ett träningscenter och svettas tillsammans med andra. Det absolut bästa sättet för att få träningen att bli av är genom att ha utrustning hemma. Ett problem med träningsutrustning är dock att den tar plats. Om du bor i en lägenhet i city kan det vara svårt att få plats med ett hemmagym i bostaden. Men så gått som alla har plats för en chinsstång. Med chinsstången lyfter du dig själv uppåt med armarna. Du tränar ryggen och särskilt armarna. Får snygga biceps så att sommarkläderna sitter bra. Själva chinsstången fäster du i väggen, taket eller dörrkarmen. När du köper chinsstång är det smart att du tänker igenom vilken lösningen som passar dig bäst. Du behöver också välja om du vill ha vinkade ändar eller en rak stång samt hur breda fästen som du vill ha. Du köper chinsstång på Gorilla Sports som har ett stort utbud av både chinsstänger och annan träningsutrustning för hemmet.

Mode och träning

Vi ska naturligtvis inte vara för ytliga, men sanningen är den att det är mycket roligare att köpa mode, skor och accessoarer om de sitter väl. Det handlar inte om vikt, däremot hur proportionerligt det ser ut. Att träna kommer att göra under för hur dina kläder sitter på dig, även om du inte går ner i vikt. Eller om du faktiskt behöver gå upp i vikt. Detsamma gäller om du väger alldeles lagom. Vågen berättar bara en siffra och det är viktigt att inte hetsa för mycket kring just vikten. Men genom att träna blir du starkare, spänstigare, orkar mer och ser mycket hälsosammare ut. Med en chinsstång kan du enkelt träna armar och rygg varje dag. Det är så mycket roligare att sommartid gå i linne och t-shirt när armmusklerna är väldefinierade.

Snygga träningskläder

Ett smart sätt att göra träningen än roligare är genom att köpa snygga träningskläder. Istället för att du drar på dig dina gamla mjukisbyxor eller tights, så investerar du i nya träningskläder som gör att du vill träna. Det finns så mycket snyggt träningsmode att välja mellan. Härliga trender att upptäcka. För att träna med din chinsstång behöver du egentligen inte byta om. Du kan träna lite medan du väntar på att pastavattnet ska koka eller kaffet bli klart. Men du bör komplettera muskelträning med någon konditionsträning som joggning, powerwalking, simning eller en crosstraining. Då behöver du både passande skor, tights, tröja och ibland även träningsjacka. För höst och vinter kan det även vara smart att köpa en reflexjacka om du joggar utomhus. Träningskläder är ju både sköna att ha på sig och ser snygga ut. Som modeintresserad är det bara roligt att få shoppa loss, särskilt som du kan säga att de nya kläderna är en investering i din hälsa.