Sälj dina guldsmycken och få pengar över

Om du gillar mode så kan pengarna snabbt rinna iväg mellan fingrarna. Om du behöver pengar just nu kan du sälja dina guldsmycken och guldsaker och tjäna många tusenlappar. Det är ett smart sätt att omgående få in mer pengar på bankkontot.

 

Sälj dina guldsmycken

Om du skulle leta igenom din bostad, titta i lådor, kuvert, skrin och toalettskåpet skulle du troligtvis hitta flera tusen som bara ligger och dammar. På riktigt. De flesta av oss har guldsmycken. Vackra smycken som vi antingen älskar och använder eller som bara ligger. Det är naturligtvis skillnad på ett smycke som gått i arv och som du sällan använder och ett smycke som du köpte i Thailand eller fick av tre pojkvänner bakåt i tiden. Varför behålla guldsmycken som inte betyder något för dig, om du samtidigt behöver mer pengar? Tjäna pengar inom 24 timmar genom att sälja ditt guld till Diamantbrev som betalar 471 kronor per gram och som har över 10 000 nöjda kunder. Du sköter allt hemifrån genom att beställa ett gratis och försäkrat brev från dem. Du lägger dina smycken i kuvertet och skickar det tillbaka till dem. Inom 24 timmar har du pengarna på bankkontot.

Investera i kläder

När du sedan har pengar på kontot ska du investera dina pengar smart. Eftersom du gillar mode är det ju en bra idé att investera pengarna i just den branschen. Antingen köper du aktier i ett klädmärke som du verkligen gillar och tror kommer ge dig bra avkastning i framtiden. Eller så köper du märkeskläder som du kommer använda under många år. Det finns klassiker som alla kvinnor och tjejer bör ha i sin garderob: den svarta klänningen, en kashmircardigan, svarta byxor, festskor i både svart (vinter) och beige/creme (sommar), en riktgt bra BH, festklänning, kappa och en finare blus. Då är du reda för alla tillfällen: arbetsintervjuer, bröllop, gå på teater, affärsmiddag, begravning och nyårsfester. Om du använder dina guldpengar att köpa kläder i bra material och som är sydda i ett klassiskt snitt kommer du kunna använda samma garderob under lång tid, utan att det märks. Om du köper ett par snygga byxor med något slags mönster så känner andra igen byxorna och plagget fungerar bara med vissa kläder. Om du däremot har ett par fina svarta byxor som sitter perfekt så kan du både ha dem på en arbetsintervju, affärsmöten, när du går på vernissage och på teater. Du klär dig bara i olika stilar upptill och kan på så vis alltid ha en schysst outfit.